Over ons

[]

IMG_9008 MF

Over ons

Specialisten op het gebied van Complementaire Geneeskunde

Wij zijn Marja van den Boogert en Frits Westendorp. In 2012 zijn wij gestart met Become Healthy na onze persoonlijke bijzondere ervaringen met behandelingen. Ons doel en onze passie is om mensen te helpen met hun gezondheid, waarbij wij graag in de toekomst een intensieve samenwerking tot stand zouden willen brengen tussen de reguliere en complementaire geneeskunde.

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen hebben wij naast de opleidingen voor de e-Lybra, diverse opleidingen gevolgd: Neural Reset Therapy, Dorn Therapie en Breuss Massage, Orthomoleculaire Geneeskunde, Medische Basiskennis, Biologika, Epigenetica, Hernia Diafragmatica, Masterclasses bij Ortho Health Foundation en verschillende cursussen bij Rineke Dijkinga.

Wij zijn altijd op zoek naar unieke verbinding en samenwerkingen met echte experts op hun vakgebied. We werken inmiddels samen met een huisarts, fysiotherapeuten, homeopathische artsen, een revalidatiekliniek, een kinderpsycholoog, een kindercoach en andere natuurgeneeskundige therapeuten.

"Iedereen met klachten kan kiezen voor behandelingen bij Become Healthy."

Persoonlijk

Onze drive !! 

De natuur is belangrijk voor ons.
In de zomer leven we het liefst buiten en genieten volop van alles wat de natuur ons te bieden heeft, de (groente)tuin, het bos en alle dieren in het bos.
Wij eten het liefst biologische pure producten zonder toevoegingen.
We genieten van lange wandelingen om even uit te blazen, onze gedachten te ordenen en onszelf weer op te laden.
Hierdoor komen we elke dag weer tot de conclusie dat gezondheid het allerbelangrijkste is in het leven. Dat gunnen we iedereen en daarom werken wij met onze enorme drive en passie voor de gezondheid van onze cliënten.

Become Healthy
Become Healthy

"Balans is onze NATUUR."