Bioresonantie

[]

Bioresonantie

Meten is weten

Bioresonantie gaat er vanuit dat alles in de natuur een trilling heeft. Het menselijk lichaam en organen ook. De therapie is gericht op het opsporen van verstoringen van trillingen in het lichaam.

De “Dikke Van Dale” zegt over resonantie:

  • (muziek) het meeklinken van de toon op een voorwerp
  • terugkaatsing van het geluid

Het lichaam heeft een groot zelfgenezend vermogen. Iedereen is er bekend mee. Het herstel van een wondje wordt volledig gereguleerd door dit unieke vermogen van het lichaam. Dit vermogen wordt voor elke onbalans in het lichaam ingezet. Echter, als het lichaam te veel te verduren heeft gehad, raakt het zelfgenezend vermogen “overbelast” en raakt het lichaam in stress. Bij een langdurige stresssituatie zullen klachten zich ontwikkelen als signalen/symptomen zoals pijnen, allergieën, minder goed kunnen presteren, chronische klachten en om goed voor het lichaam te zorgen. Bioresonantie is in staat om met kenmerkende frequenties de zwakke plekken in het lichaam te ontdekken en het zelfgenezende vermogen te ondersteunen en het herstel te versnellen.

"Iedereen met klachten kan kiezen voor behandelingen bij Become Healthy."

Bioresonantie

De oorzaak van klachten

Met een specifieke, pijnloze test kan de therapeut uitzoeken of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (o.a. voedingsmiddelen) en/of bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn, die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte worden opgespoord.

Iedereen die geïnteresseerd is in de e-Lybra, vindt hier nadere informatie. Voor details kunt u bij ons terecht.

IMG_9119 MF

"Balans is onze NATUUR."