Bioresonantie

[]

Bioresonantie

een krachtige behandeling met prachtige resultaten 

Je ziet ze niet, maar ze zijn overal in de natuur. Trillingen. Ze maken deel uit van het elektromagnetisme in ons en om ons heen. Alles in de natuur, ook jouw en mijn organen, hebben een bepaalde trillingsfrequentie. Die frequenties zijn bekend. Tijdens de bioresonantietherapie zenden we frequenties van buiten naar binnen. Daar merk jij helemaal niets van.  Functioneert een orgaan prima, dan zal het zijn frequentie herkennen en gaan resoneren. Functioneert het niet goed, dan wijkt de frequentie af en resoneert het orgaan niet of veel minder de trilling die wij naar binnen zenden. Zo kunnen we meten welke organen verstoord zijn. En met de innovatieve e-Lybra-apparatuur kunnen we het zelfgenezend vermogen van het lichaam juist op die plekken activeren. Bioresonantie is een krachtig middel met prachtige resultaten.

"Iedereen met klachten kan kiezen voor behandelingen bij Become Healthy."

Bioresonantie

Bioresonantie werkt tot op molecuulniveau

Bioresonantie kunnen we je niet laten zien als een helende of verzachtende zalf in een potje. Maar zij is er wel. Overal om ons heen. Overal in ons. Net zo onzichtbaar aanwezig als röntgenstraling. Sterker nog: je kunt unieke trillingspatronen onderscheiden tot op het diepste cel- en molecuulniveau.

Als jij bij ons komt voor een bioresonantietherapie, meten we jouw trillingspatronen. We slaan die digitaal op. De behandeling duurt ongeveer vijf kwartier. In die tijd kijken we of jouw organen goed resoneren op de trillingen die wij je lichaam inzenden. Dat doen we via een soort ketting om je nek. De behandeling is op geen enkele manier belastend. Ook voor kinderen is de bioresonantietherapie geschikt.

IMG_9119 MF

Klachten duiden met bioresonantie

Tijdens de behandeling praten we met je over leefstijl, voeding en alles wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Na vijf kwartier resulteert de meting in een rapport. We zien dan bijvoorbeeld dat de trillingen op de frequentie van de blaas niet goed resoneren. Je blaas heeft het blijkbaar moeilijk. Misschien wel zonder dat je dat zelf al in de gaten hebt.

Het kan ook zijn dat je met een gerichte klacht bij ons bent gekomen. Dat je je bijvoorbeeld ’s avonds volkomen uitgeblust voelt. Tijdens de meting zien we dat terug in afwijkend resonerende frequenties op je schildklier, je darmen, je ijzer of andere mineralen en enzymen in je lichaam. Heel gericht activeren we het zelfherstellend vermogen van je lichaam op die punten. Dat doen we met hetzelfde innovatieve apparaat waarmee we ook de frequenties meten, de e-Lybra. Als de e-Lybra merkt dat ergens verstoringen zitten, begint hij zelf al met het herstellen van de trillingsfrequenties.

Bioresonantie en zelfherstellend vermogen

De bioresonantietherapie past heel goed binnen de orthomoleculaire geneeskunde. Daarin zien we de mens als één levend organisme. Een organisme dat op z’n best functioneert wanneer het volkomen in balans is. Een organisme ook met een wonderlijk verfijnd en krachtig zelfherstellend vermogen. Dat vermogen kan ontregeld raken wanneer het lichaam te veel te verstouwen heeft gekregen. In dat geval moet het zelfherstellend vermogen worden geactiveerd. De bioresonantietherapie laat zien waar de balans verstoord is geraakt en op welke plekken in het lichaam we het zelfherstellend vermogen moeten activeren.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een behandeling bij Become Healthy

"Balans is onze NATUUR."