Infrarood warmte therapie

[]

Infrarood warmte therapie

Voor iedereen beschikbaar

Infrarood warmtetherapie voor lichaam en geest
De gezondheidsvoordelen van infrarood warmtetherapie is in een hand omdraai beschikbaar! Niet iedereen heeft de behoefte, ruimte of geld om thuis een infrarood saunacabine te plaatsen. Om toch te vele therapeutische effecten van deze warmtetherapie te ervaren, kunt u ook gebruik maken van een infrarood Thermomat. Deze mat is belegd met jade, amethist of keramisch gebakken toermalijn stenen van hoge kwaliteit. Je kunt de matten het hele jaar door gebruiken.

 

Infrarood warmtetherapie met een Thermomat
Warmte verbetert de bloedcirculatie en bevordert het cardiovasculaire systeem. Door de opwarming van het lichaam wordt het bloed iets dunner, verwijden de bloedvaten zich en bereikt het bloed makkelijker de kleine haarvaatjes. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie waarbij het hart minder hard hoef te werken om het bloed rondpompen. Op passieve wijze wordt de conditie en functie van het hart ondersteund en bevorderd met een minimale inspanning.

Stimuleert gezonde stofwisselingsprocessen

Infrarood warmte in de frequentie van deze mat, wordt het makkelijkst geabsorbeerd door het menselijk organisme. Ons lichaam bestaat uit naar schatting 80 miljard levende cellen. Wanneer infrarood warmte de watermoleculen in de cel bereikt, komen deze in beweging, ze gaan resoneren. Een hogere temperatuur op celniveau zorgt ervoor dat watermoleculen het celmembraan sneller en actiever laten ademen. Dit resulteert in de verhoging van het cel-metabolisme en een verbetering van zuurstof- en voedingsstoffenopname. In andere woorden: de enzymatische reacties en stofwisselingsprocessen van de mitochondriën en andere celorganellen worden gestimuleerd.

 

Helpt afvalstoffen beter af te voeren (Detox)
Afvalstoffen worden op celniveau na de voedselverbranding afgevoerd via het celmembraan en de extracellulaire vloeistof. Het lymfe en bloedvatenstelsel, de vitale organen zoals de lever en nieren worden samen met de andere onderdelen van het spijsverteringsstelsel gestimuleerd “efficiënter samen te werken” door de diep doordringende infrarood warmte. Dit helpt voedingsstoffen beter op te nemen als ook het lichaam te ontdoen van toxine en ongewenste rest producten (natuurlijke Detox).

Versterkt en reactiveert de functie van het immuunsysteem
Infrarood warmte in het lichaam, stimuleert de aanmaak van witte bloedlichaampjes (leukocyten) en versterkt hierdoor het immuunsysteem waardoor het lichaam beter beschermt wordt.

 

Vermindert stress en vermoeidheid
Komt u na een dag hard werken gespannen en stressvol thuis? Geen nood, de Thermomat verricht ook hier wonderen. Na 45 minuten liggen, voelt u zich als herboren of valt u als een blok in slaap. De Thermomat zorgt voor diepe ontspanning in lichaam en geest.

"Iedereen met klachten kan kiezen voor behandelingen bij Become Healthy."

Infrarood warmte therapie

Pijnbestrijding

De zachte diepdoordringende infrarood warmte wordt makkelijk door het lichaam geabsorbeerd, waarbij geleidelijk de spieren en andere type weefsels worden verwarmd. Dit proces stimuleert en verbetert de bloedcirculatie. Dit zorgt voor verlichting van spieren en gewrichtspijnen. De therapeutische warmte kan worden gebruikt voor de ontspanning van de zenuwen, spieren, pezen, gewrichten en aanhechtingspunten. Het brengt verlichting bij verkramping, spierspasme, verzuring, spierpijnen, nek en rugpijn, zelfs bij ontstekingen.

Infrarood stralingswarmte geeft pijnverlichting, soepelheid en ontspanning bij mensen met gewricht- en spierpijn, fibromyalgie, artrose, Bechterew, nek- en rugpijn en vele andere pijntjes als ook ouderdomskwaaltjes. Bent u met regelmaat verkouden of grieperig, heeft u vaak last van koude handen/voeten of leidt u aan stress, spanning of slaapproblemen? Even lekker relaxen op een van de amethist, jade of toermalijn Thermomatten helpt enorm.
Infraroodwarmte geeft wel zijn voor lichaam en geest en brengt en diepe ontspanning. Infrarood warmtetherapie helpt het zelf-herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.infrarood-gezondheid.nl.

Via ons kunt u een Thermomat ervaren. Vraag naar de mogelijkheden.

jeremy-bishop-256578

"Balans is onze NATUUR."