Straling – gezondheid

[]

antenne

Straling – gezondheid

De effecten van straling, we komen er niet meer onderuit

Steeds meer mensen worden gevoeliger voor straling of worden ziek. Ze ervaren een rusteloosheid, een prikkelbaarheid en klachten die ze niet thuis kunnen brengen.

Door de opmars van de mobiele telefonie, WIFI en andere vormen van draadloze communicatie staat de invloed van elektromagnetische velden en straling op de gezondheid regelmatig in de belangstelling. Hoofdpijn, oorsuizen, en hartritmestoornissen, reuma, concentratieproblemen zijn klachten die in dit verband genoemd worden.

Er zijn al veel onderzoeken gedaan en literatuur geschreven over de effecten van straling, maar desondanks zijn honderdduizenden mensen zich niet van bewust dat elektromagnetische straling ongezond is.

Klachten die door artsen niet kunnen worden vastgesteld zijn regelmatig te wijten aan elektromagnetische straling. Een langdurige blootstelling kan ziekmakend zijn, uiteraard verschilt het klachtenbeeld en de weerstand per persoon. Deze gevoeligheid heeft een naam: Elektromagnetische overgevoeligheid Syndroom (EOS). Dit is een aandoening waarbij mensen zeer gevoelig zijn voor elektromagnetische velden. Ook zijn er mensen die elektrohypersensitief (EHS) zijn. Deze groep mensen wordt erg ziek van straling. Uit stralingsanalyses blijkt dat meer dan 50% van alle mensen in meer of mindere mate belast is met kunstmatige elektromagnetische straling.

"Klachten als gevolg van straling nemen sterk toe"

De klachten als gevolg van elektrosmog zijn:

 • hoofdpijn en migraine
 • vermoeidheid
 • oorsuizen en oorproblemen
 • slaapproblemen
 • duizeligheid
 • depressies
 • huiduitslag
 • droge mond
 • gezwollen oogleden
 • verhoogde bloeddruk
 • concentratieproblemen
 • stress
 • maag/darmklachten
 • reumatische klachten zoals pijn in de nek, schouders en (onder)rug
migraine

Diverse onderzoeken richten zich nu ook op beschadigingen door straling aan DNA en de celstructuur van de mens.

“Ik had iedere dag pijn in mijn spieren, reuma was de diagnose, totdat ik op vakantie ging en nergens last van had. Met bioresonantie kwamen we erachter dat ik een stralingsbelasting had. Ik heb mezelf nu beschermd en voel me veel beter. Ik heb mijn leven weer terug.”

"BESCHERM JEZELF EN VOEL JE GEZONDER EN FITTER"

Zonondergang Hawaii

Beschermen tegen straling kan op verschillende manieren:

 • Voor de persoonlijke bescherming zijn zogenaamde e-Pendants verkrijgbaar. De e-Pendant werkt vanuit het menselijk lichaam. Het reduceert de invloed van straling, zodat de energie kan blijven stromen. Onze Geopatic E-Pendant zorgt ervoor dat dit effect met 95% verminderd wordt.
 • Voor bescherming van 1 ruimte, slaapkamer, kantoor of voor bijvoorbeeld mee op vakantie is een kleine reisbescherming beschikbaar.
 • Voor de bescherming van een huis, appartement, kantoor, stallen, open ruimte van ongeveer 400 m2 is een zogenaamde Geopathic Device beschikbaar.

Gebruikers van stralingsbescherming voelen zich vaak beter. Minder druk op het hoofd, minder hoofdpijn, beter slapen. Mensen voelen zich minder down of vermoeid, ze zijn energieker. Ook hartkloppingen verdwijnen!

BESCHERM OOK JE KINDEREN

Kinderen zijn, nog meer dan volwassenen, gevoelig voor elektromagnetische straling. Ze zijn continu in ontwikkeling en zijn extra kwetsbaar, vooral baby’s. Daarom is het belangrijk ze te beschermen tegen de invloeden van deze straling.

Kinderen zijn vele malen gevoeliger voor straling dan volwassenen, mede door hun snellere celdeling en dunnere schedelbasis. Een zorgelijke ontwikkeling is dat steeds meer kinderen op jonge leeftijd al een smartphone tot hun beschikking krijgen, waarmee ze bijna onafscheidelijk zijn.

Kind telefoon

Ons lichaam wordt “bestuurd” door kleine stroompjes, aangestuurd vanuit de hersenen. Ons lichaam is zo gecompliceerd dat de wetenschap tot op de dag van vandaag nog steeds niet alle processen begrijpt. Laat staan dat de wetenschap kan ontkennen dat straling geen schadelijke invloed heeft op ons lichaam. Gelukkig beseffen steeds meer mensen dat elektrisch velden en hoogfrequente golven in hun nabijheid schadelijk is voor de gezondheid.

Door publicaties van bijvoorbeeld de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn mensen zich steeds meer in deze materie gaan verdiepen.

De WHO gaf in 2011 een duidelijk signaal af dat mobiel bellen mogelijk kankerverwekkend is. Download het artikel hier.

We krijgen veel fijne reacties binnen, van onze cliënten die de geopathic producten gebruiken. Wij werken samen met levenmetstraling.nl, dit bedrijf heeft  meetapparatuur die bij u thuis of op kantoor de straling kan meten. Hiermee kunnen ze heel direct de effecten aantonen! Zij zullen u adviseren wat u het beste kan gebruiken als bescherming tegen straling.

Het verwijderen van alle stralingsbronnen is geen optie meer. De apparaten die de straling geven, zijn niet meer weg te denken uit ons leven, maar u kunt zich er wel tegen beschermen. Voor meer informatie kijk op www.levenmetstraling.nl.

"Balans is onze NATUUR."