Tarieven

[]

Tarieven

Voor onze behandelingen hanteren wij onderstaande tarieven.

Become Healthy is vrijgesteld van BTW waardoor op onze tarieven geen BTW van toepassing is.

Basisbehandeling

Voor een eerste consult vragen wij € 105,00, voor een vervolgconsult € 95,00.

Wij doen een intake, maken een (vervolg)analyse en geven adviezen over gezondheid, voeding en lifestyle. Wij verzoeken u een identiteitsbewijs mee te nemen tijdens de eerste afspraak.

Voedingsconsult

Voor een eerste consult vragen wij € 145,00, voor een vervolgconsult € 135,00.

Op grond van de intake maken wij een voedingsdagboek. We meten welke voeding en voedingssupplementen jouw lichaam goed en minder goed verdraagt. We meten wat je allergieën en intoleranties zijn. Op basis van dat alles geven we je een voedingsadvies op maat.

Coaching

Voor een eerste consult vragen wij € 105,00, voor een vervolgconsult € 95,00.

Op basis van het intakegesprek maken wij een analyse van je levensstijl. We begeleiden je richting een nieuwe levensstijl en geven gedurende dat traject adviezen. Waar nodig of gewenst zetten we andere therapieën voor je in.

Consult per telefoon of e-mail

Wil je graag ondersteund worden met een uitgebreid telefonische of e-mailconsult? Dan brengen we je daarvoor € 1,25 per minuut in rekening. Dit is wat anders dan wanneer je ons even wilt bellen of mailen met een vraag. Daar gaan we uiteraard graag op in zonder kosten in rekening te brengen.

"Iedereen met klachten kan kiezen voor behandelingen bij Become Healthy."

Vergoedingen

Become Healthy is aangesloten bij het BATC waardoor de behandeling (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraars, indien u aanvullend verzekerd bent. U kunt dit zelf navragen bij uw zorgverzekeraar.

Become Healthy is aangesloten bij het BATC onder beroepsregistratienummer BR-027026 met AGB Zorgverlenerscode: 90106074 en AGB Praktijkcode: 90069531. Ons klacht- en tuchtrechtnummer is KB 1712.2317

Het kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden over onze behandeling, dan kun u dit aanmelden bij de BATC die een mediation traject zal starten. Als dit geen bevredigende oplossing biedt, wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

Become Healthy
Become Healthy

Algemene voorwaarden

Alle behandelingen vallen onder de Algemene Voorwaarden van Become Healthy.

 

"Balans is onze NATUUR."