Biologika

[]

Biologika

hoe en waarom ben jij ziek geworden?

Je loopt al tijden van de ene therapeut naar de andere. Niemand kan jou vertellen wat de echte oorzaak van je klachten is. Eigenlijk vertrouw je je lichaam niet meer. Je wilt heel graag geholpen worden. In de veilige omgeving van onze natuurgeneeskundepraktijk Become Healthy gaan we met jou op zoek naar de logische oorzaak van je klachten. We laten zien door welke bio-logische conflicten je lichaam anders is gaan functioneren. En we bespreken met je hoe je de juiste keuzes kunt maken in het verloop van je ziekteproces.

Biologika: de shock

Biologika zoals wij dat toepassen in onze praktijk voor natuurgeneeskunde Become Healthy, is ontdekt door de Duitse arts dr. Hamer. Hij kwam tot het inzicht na een grondige studie dat elke ziekte begint met een ernstige emotionele shock die mensen onverwacht treft. Als dat gebeurt, slaat het lichaam dat conflict op in de hersenen. Op die plek veroorzaakt de shock een breuk in de synapsen: de contactplaats tussen twee zenuwcellen. De getroffen hersencellen geven elektrische pulsen en biochemische signalen af aan de bijbehorende orgaancellen. Die pulsen en signalen veroorzaken in de organen een afwijking van de natuurlijke ontwikkeling. Dat gebeurt in de vorm van een tumorgroei, de afname van cellen of het verlies van de lichaamsfunctie. Lees hier meer over de ontdekking van dr. Hamer.

"Iedereen met klachten kan kiezen voor behandelingen bij Become Healthy."

Biologika

de bewustwording

Wanneer je de diagnose van een ziekte hebt ontvangen, gaan we met jou een bewustwordingsproces in over hoe en waarom je ziek bent geworden. Wat waren de gevoelsoorzaken van je ziekte of klacht? Je gaat zien dat de oorzaken daarvan heel logisch zijn. Dat helpt jou om bewuster te kunnen kiezen welke therapie, behandeling of middelen jij in wilt gaan zetten. Je vecht niet langer tegen de ziekte, maar je werkt samen met je lichaam aan herstel en gezondheid.

jeremy-bishop-256578

Biologika: het andere inzicht

Wanneer je bij Become Healthy een biologika-traject begint, zoeken we naar essentiële kennis die nodig is om jouw ziekte te begrijpen. Die bewustwording maakt het mogelijk om anders tegen je ziekte aan te kijken, wat jou enorm kan helpen tijdens het herstelproces. Tijdens het biologika-traject behandelen wij je met de e-Lybra-bioresonantietherapie.

Op zoek naar een Biologika-traject in de buurt van Veenendaal? Maak een afspraak bij Become Healthy

"Balans is onze NATUUR."