Biologika

[]

Biologika

De logische verklaringen van ziekte

BIO betekend in het Grieks: leven

LOGIKA betekend in het Grieks: logisch gevolg van iets

Biologika, is een natuurwetenschap, die informatie heeft over HOE en WAAROM ziektes ontstaan. In 1978 is dit ontdekt, door dr. Hamer.

Heb jij ook al jarenlang klachten?

  • Loop jij van de ene therapeut naar de andere maar niemand kan jou vertellen wat de echte reden van je ziekte/klacht is?
  • Besteed jij veel geld en tijd aan het vinden van de oorzaken van je ziekte of klacht?
  • Ben jij wanhopig en bezorgd over hoe je ziekteproces verder zal verlopen en je vertrouwt jouw lichaam niet meer?

Wat wij doen:

  • in een veilige omgeving samen op zoek gaan naar de logische, bewijsbare oorzaken van je ziekte;
  • inzicht geven over welke achterliggende bio-logische conflicten bij jou spelen;
  • bewust worden over welke bio-logische conflicten in jouw lichaam een verandering hebben aangezet;
  • door bewustwording kun je heel gericht en zonder extra geld te verspillen de juiste keuzes maken omtrent het verloop van je ziekteprocessen;
  • tijdens de bioresonantie behandeling hebben wij tijd om hier aandacht aan te besteden.

"Iedereen met klachten kan kiezen voor behandelingen bij Become Healthy."

Biologika

Wat is Biologika NIET?

Biologika is GEEN GENEESKUNST en geen geneeswijze. Biologika geneest niemand maar houdt zich uitsluitend bezig met de emotionele- en gevoelsoorzaken van ziekte en het verloop van onze ziekteprocessen. Het gaat over BEWUSTWORDING en niet over genezing.

Biologika is ook GEEN THERAPIE, coaching, behandeling of een nieuwe alternatieve geneeswijze stroming. Maar het is essentiële kennis en een perceptieverandering die onmisbaar is tijdens onze herstelprocessen.

Biologika stelt GEEN DIAGNOSES, dat mogen alleen de daarvoor bevoegde medici doen. Maar een diagnose is wel het uitgangspunt voor ons en is nodig om op zoek te kunnen gaan naar de gevoelsoorzaken van de ziekte of klacht.

Biologika is tevens GEEN MEDICIJN, geen wondermiddel of wonderpil. Maar het is BEWUSTWORDING, een totaal nieuwe zienswijze en denkwijze over ziektes, oftewel verandering in het lichaam, zowel fysiek als mentaal. Doordat je de zinvolle oorzaken begrijpt, kun je daarna bewustere keuzes maken welke therapie, behandeling of middelen jij in kunt zetten om samen met de logica van jouw lichaam tot herstel en gezondheid te komen. Jij hebt daar te allen tijde vrije keuze in en Biologika gaat altijd respectvol met jouw keuzes om.

Dankzij deze bewustwording stimuleer je het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Een prachtig cadeau voor de rest van je leven!

jeremy-bishop-256578

"Balans is onze NATUUR."