Coaching

[]

Coaching

brengt nieuwe lifestyle-inzichten

Als je eerlijk naar jezelf kijkt, zie je dat je eetpatroon niet echt gezond is. Dat je vaker in de auto dan op de fiets zit. Dat je graag tot in de kleine uurtjes beneden zit te Netflixen. Dat je te vaak last hebt van stress. Dat je energieniveau nogal eens te wensen over laat. Maar hoe verander je dat? Waar begin je? Dat begin zou kunnen liggen in een coachingstraject bij Become Healthy. In onze praktijk voor natuurgeneeskunde gaan we graag met je de uitdaging aan om je levensstijl drastisch te veranderen. Met positieve gevolgen voor je gezondheid en je welzijn.

"Iedereen met klachten kan kiezen voor behandelingen bij Become Healthy."

Coaching

Reflecteren

Al reflecterend tot nieuwe inzichten komen. Dat is het doel van een coachingstraject bij Become Healthy, onze natuurgeneeskundepraktijk in de omgeving van Veenendaal. Daarbij bepaal jij wat je wilt veranderen aan je lifestyle. Als coach gaan wij met jou op weg. We houden je spiegels voor. Geven je opdrachten mee die je buiten je comfortzone plaatsen. In gesprek met je coach wen je steeds meer aan een andere levensstijl en ga je daarvan ook de grote voordelen ervaren.

Become Healthy
Become Healthy

Coachingstraject

We beginnen het coachingstraject met een intakegesprek en een analyse van je huidige levensstijl. We kijken wat die levensstijl jou brengt aan positieve en negatieve ervaringen. Vervolgens geven we vragenderwijs allerlei adviezen waarmee jij – reflecterend – een andere weg in kunt slaan. Hoe bevalt jouw andere eetpatroon? Voel je je lekkerder? Tijdens de coachingsgesprekken kunnen we waar dat nodig of gewenst is, gebruikmaken van andere technieken en therapieën uit het Become Healthy-aanbod.

Op zoek naar een lifestylecoach in de buurt van Veenendaal? Maak een afspraak bij Become Healthy

"Balans is onze NATUUR."