Coaching

[]

Coaching

“Hoe staat het ervoor en waar wilt u naar toe?”

Persoonlijke Coaching

Wij coachen onze cliënten naar een gezonde levensstijl. Voeding, beweging, inzicht, motivatie, stress reductie, voldoende slaap, omgevingsfactoren, werk, ontspanning, gezonde voeding. Al deze factoren spelen een belangrijke rol in ons welbevinden.

Voedingsanalyse:

Voeding is belangrijk voor het mentale functioneren, onze leefgewoonten vragen om extra aandacht voor voeding, ter voorkoming van ziekte. Voeding is de basis van lichamelijke gezondheid (naast factoren als erfelijkheid, beweging en levensstijl). Met voeding en voedingssupplementen en de juiste motivatie, kan ziekte worden voorkomen en behandeld. We testen met de e-Lybra of er voedselallergieën of intoleranties zijn. Wij adviseren welke voedingssupplementen voor uw gezondheid goed zijn en helpen u op weg door een op maat gemaakt voedingsadvies waar u zelf mee aan de slag kunt.

Beweging

Beweging is van essentieel belang voor de gezondheid. Door te bewegen blijven je gewrichten soepel, je spieren stevig en je lichaam sterk. Beweging stimuleert de stofwisseling en houd je hart en bloedvaten gezond.

Zorg dagelijks voor minimaal een halfuur matige beweging en probeer meer beweging in je dagelijks leven op te nemen. Dit is een belangrijke stimulans voor het zelfherstellend vermogen. Het helpt je ontspannen, je lichaam in balans te brengen, sterker, leniger en fitter te worden. Het helpt je band met het lichaam te verbeteren en psychisch veel sterker in het leven staan. Wij helpen om de juiste vorm die bij jou past te kiezen.

Inzichten in oorzaken

Wij coachen/begeleiden onze cliënten om inzicht te geven waar bepaalde problemen vandaan komen en hoe het lichaam reageert op situaties uit het leven. Nog belangrijker, we bieden handvatten, hoe je hier zelf iets aan kan veranderen door in je eigen kracht te komen en het eigen oplossingsvermogen in te zetten. Het eindresultaat is het mooiste cadeau, jezelf worden met minder klachten!! Onopgeloste emoties worden blokkades, die vervolgens het immuunsysteem verzwakken. En je wordt pas ziek als je zelfgenezend vermogen ontoereikend is.

"Iedereen met klachten kan kiezen voor behandelingen bij Become Healthy."

Coaching

“De basis is goed voor jezelf zorgen”

We moeten het lichaam zo min mogelijk misbruiken, vervuilen, afmatten of uitputten. Daarvoor moet je eerst je lichaam en jezelf (leren) kennen, weten wie en wat je bent. Geef het vervolgens de aandacht, die het verdient en leer het verder kennen en ontdekken, zodat je je bewuster wordt van wat je lichaam wel en niet aankan op fysiek, psychisch en spiritueel vlak.

Ziekte spoort je aan om te veranderen, het is een soort van alarmbel. Medicijnen kunnen pijn verlichten, maar pakken de oorzaak niet aan. Dat moet je zelf doen. Ik denk dat het lichaam tot veel meer in staat is dan dat ze ons willen laten geloven, maar daarvoor moeten we wel aan onszelf gaan werken, inzichten krijgen en voor onszelf opkomen. Dat allemaal voor een gezonder bestaan, waarin meer mensen tevreden zijn.

Become Healthy
Become Healthy

Wat wij bieden:

  • Voedingsanalyse: aan de hand van jouw voedingsdagboek kijken we of je voldoende en de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.
  • Leefstijl-APK: voedings- en beweeganalyse + een consult waarin bewustwording, inzicht en tips/adviezen centraal staan.
  • Leefstijlcoaching: APK + aantal consulten. Naast voeding en beweging kunnen hier naar behoefte onderwerpen als slaap, stress, ademhaling en ontspanning aan de orde komen.
  • ‘Ziek zijn, probleem of uitdaging?’: speciaal traject voor iedereen die door een gezonde leefstijl klachten willen verminderen.
  • Relatieboost: samen je relatie en je leefstijl een oppepper geven.
  • Zelfreflexie: en terecht, zo denken wij. De wereld om je heen verandert, dus misschien is het wel eens goed om zelf ook weer eens in de spiegel te kijken en te bepalen wat jij graag zou veranderen. Op welk vlak je ook aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken, het zorgt voor nieuwe kansen en vergroot je keuzemogelijkheden.

"Balans is onze NATUUR."