Wie zijn wij

Frits en Marja de gezichten achter Become Healthy

Ieder mens is uniek. Het  persoonlijk contact met onze clienten ervaren wij als prettig. Iedereen reageert anders. Het is fijn dat wij tijdens de behandeling ook op sociaal gebied elkaar leren kennen en mensen kunnen coachen naar een gezondere levensstijl. Soms voel je dat sommige mensen rust nodig hebben.

De natuur is belangrijk voor ons.
Wij wonen aan de rand van het bos met alle mooie dingen die de natuur ons te bieden heeft. We zien veel verschillende dieren, vogels, reeen, eekhoorns en vossen. In de zomer leven we het liefst buiten en genieten van alle dieren die we horen en zien. 
Wij eten het liefst eten puur natuur, en zo veel als mogelijk is, biologisch zonder toevoegingen. 
We genieten van de lange wandelingen met onze hond om even uit te blazen, onze gedachten te ordenen en onszelf weer op te laden. 
Hierdoor komen we elke dag weer tot de conclusie dat gezondheid het allerbelangrijkste is in het leven.

Waarom werken wij met de e-Lybra?

Wij hebben zelf de kracht van de e-Lybra ervaren. De mensen die in onze praktijk zijn geweest, ervaren een vermindering van klachten en voelen zich gezonder. De behandeling is naast reguliere medische behandelingen te volgen en is pijnloos.

Bron: vrouw 24 jaar. Na 6 behandelingen had ik geen last meer van mijn spastische darmproblemen."

Werken wij alleen?

Wij zijn altijd op zoek naar verbinding en samenwerking met de reguliere en/of alternatieve gezondheidszorg. We werken samen met een orthemoleculair voedingsdeskundige, huisartsen, fysiotherapeuten, homeopathische artsen, een revalidatiekliniek, een kinderpsycholoog, een kindercoach en natuurgeneeskundige therapeuten.

Veel mensen die ons bezocht hebben, zeggen ons dat zij mijn klachten ervaren en zich gezonder, opgeruimder en herboren voelen. Ieder mens is echter anders waardoro wij geen uitspraken of voorspelling kunnen doen over het resultaat van een behandeling en/of coachingsgesprek(ken).

Lees de ervaringen van onze cliënten en veel voorkomende klachten maar gerust eens na.

Ik ben serieus geïnteresseerd, maar heb nog wel een paar vragen. Hoe kan ik deze stellen?

Mail of bel ons (06 - 547 10 732), dan kunnen we al uw vragen beantwoorden.

Het klinkt goed, maar toch aarzel ik. Hoe kan ik er meer over te weten komen?

Een behandeling is altijd vrijblijvend: u beslist zelf of u door wilt gaan of niet. Ook bieden wij een behandeling van een uur aan, waarin u kennis maakt met de e-Lybra en waarbij wij u alles vertellen over het apparaat en de mogelijkheden.

Als u nog vragen heeft, bel of mail ons gerust!

Twitter


  • BecomeHealthy22:
    RT @puuhroverberg: Alleen bij voldoende aanmeldingen glasvezel in buitengebied Overberg! Aanmelden kan nog tot 10 juli https://t.co/wqf3poZ…
  • BecomeHealthy22:
    RT @4positiviteit: Wees een beetje gek. Wees vol plezier. En wees vooral jezelf. Het leven is te kort om het leven tekort te doen.

Contact

Become Healthy
Marja van den Boogert en Frits Westendorp
Dwarsweg 22a

3959 AJ Overberg
06-547 10 732
info(@)becomehealthy.nl