Veel minder last van hooikoorts en darmklachten.

Mijn vrouw heeft al jaren last van een spastisch-darmsyndroom en ikzelf loop al jaren met allerlei allergieën te stuntelen. Een kennis van ons had veel baat gehad van de e-Lybra. Hij legde ons uit wat de behandeling inhield, maar we waren erg sceptisch. Iets met energie en trillingen in het lichaam, die weer in balans worden gebracht. Een soort van reset: hoe vaag kan het zijn.
Maar goed, onder het mom “baat het niet dan schaadt het niet”, hebben we een afspraak gemaakt bij Become Healthy in Overberg. Dat was nog best even spannend: want wat gaat er allemaal gebeuren aan je lijf? Maar het bleek allemaal mee te vallen. Marja en Frits stelden ons op ons gemak, legden precies uit wat er ging gebeuren. We mochten gaan zitten, werden met twee rubberen armbandjes aan het apparaat gelinkt en dat is het. We hoefden niets anders te doen dan achterover in de stoel hangen en ontspannen. Een boekje lezen, een praatje maken of een dutje doen; het kan allemaal.

Na drie behandelingen, verspreid over een maand, ieder van ongeveer anderhalf uur, zijn de klachten aanzienlijk minder. Bij mij zelfs wel 80% verbetering; ik gebruik geen medicijnen meer en kan weer sporten zonder stoppen. Bij mijn vrouw zijn alle klachten verdwenen. Ik kan zo’n behandeling iedereen aanraden. Nogmaals, het klinkt vaag en dat is het ook, maar het werkt!

Laat een reactie achter