Toveren met nekklachten

‘Ongelofelijk, het lijkt wel Toverkunst!’

Zegt een cliënt die met nekklachten na een stressvolle periode bij mij komt voor een NRT behandeling. De oorzaken van de klachten van deze cliënt kwamen voort uit langdurige stressvolle periode die werk gerelateerd was. De cliënt is in januari met een nieuwe baan begonnen, waardoor de stressfactoren op het werk verdwenen en daarna zijn de klachten naar voren gekomen. Dit is een normale reactie van het lichaam op het verminderen van de omstandigheden.

Aan het eind van de behandeling ook NRT gedaan op deze cliënt. Hierbij geen full body gegeven, maar met name geconcentreerd op de armen, schouders en de nek.

De ochtend na de behandeling heeft deze cliënt eigenlijk geen noemenswaardige last van zijn specifieke nekpijn meer over. Wel kwamen de klachten na een week terug al gaf de cliënt wel aan dat de pijn anders was. Niet meer zo scherp en snijdend.Na 3 behandelingen met de combinatie van e-Lybra en de NRT (o.a. voor het resetten van spieren) zijn de klachten van deze cliënt verdwenen.

Na 3 resets kijkt ze me vol verbazing aan en zegt: ‘het is weg! Ik loop hier ècht al jaren mee en nu is het weg! Frits, dit lijkt wel magie!!! Ik glimlach en zeg: ‘dat hoor ik vaker.’ Blij en dankbaar gaat hij de deur uit.

Laat een reactie achter