NIEUW: Infrarood Warmte Therapie

Infrarood Warmte Therapie voor Lichaam & Geest 

De Gezondheidsvoordelen van Infrarood Warmtetherapie in een handomdraai beschikbaar!
Niet iedereen heeft de behoefte, ruimte of geld om thuis een infrarood sauna/cabine te plaatsen. Om toch de vele Therapeutische effecten van deze warmte-therapie te ervaren, kunt u ook gebruik maken van een Infrarood Thermomat. Deze mat is belegd met Jade, Amethist of keramisch gebakken Tourmalium stenen van hoge kwaliteit. Lekker ontspannen terwijl uw weerstand wordt verhoogd en een gevoel van vitaliteit toeneemt. U kunt de mat het hele jaar door gebruiken. 

Effecten van Infrarood Warmte Therapie met een Thermomat:

  • Verbetert de Bloed Circulatie en bevordert de Cardiovasculaire functie. Door de opwarming van het lichaam wordt het bloed iets dunner, verwijden de bloedvaten zich en bereikt het bloed makkelijker de fijne haarvaatjes. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie waarbij het hart minder hard hoeft werken om het bloed rond te pompen. Op passieve wijze wordt de conditie & functie van het hart ondersteunt en bevordert met minimale inspanning.
  • Stimuleert Gezonde Stofwisselingsprocessen. Infrarood warmte in de frequentie tussen de 6 en 14 nm wordt het makkelijkst geabsorbeerd door het menselijk organisme. Ons lichaam bestaat uit naar schatting 80 miljard levende cellen. Wanneer de infraroodwarmte de watermoleculen in de cel bereikt komen deze in beweging, ze gaan resoneren. Een hogere kerntemperatuur op celniveau zorgt ervoor dat watermoleculen het celmembraan sneller en effectiever laten ademen. Dit resulteert in de verhoging van het cel metabolisme en een verbetering van zuurstof en voedingsstoffen opname. In andere woorden; de enzymatische reacties en stofwisselingsprocessen van de mitochondriën en andere celorganellen worden gestimuleerd.
  • Helpt Afvalstoffen beter af te voeren (Detox). Afvalstoffen worden op celniveau na de voedselverbranding afgevoerd via het celmembraan en de extracellulaire vloeistof. Het lymfe- en bloedvatenstelsel, de vitale organen zoals de lever en nieren worden samen met de andere onderdelen van het spijsverteringsstelsel gestimuleerd efficiënter samen te werken door de diep doordringende infrarood warmte. Dit helpt voedingstoffen beter op te nemen, alsook het lichaam te ontdoen van toxinen en ongewenste restproducten (natuurlijke detox).
  • Versterkt en reactiveert de functie van het immuunsysteem. Infrarood warmte (far-infrared) in het lichaam, stimuleert de aanmaak van witte bloedlichaampjes (leukocytes) en versterkt hierdoor het immuunsysteem.
  • Verminderd Stress & Vermoeidheid. Komt u na een dag vol deadlines en hard werken gespannen en vol stress thuis? Geen nood, de Thermomat verricht ook hier wonderen. Na 45 min liggen valt uw of als een blok in slaap of u voelt zich als herboren. De Thermomat zorgt voor diepe ontspanning in lichaam en geest.
  • Helpt bij Pijnbestrijding. De zachte diep doordringende infrarood warmte wordt makkelijk door het lichaam geabsorbeerd, waarbij geleidelijk de spieren en andere typen weefsels worden verwarmd. Dit proces stimuleert en verbetert de bloedcirculatie, dit zorgt voor verlichting van spier- en gewrichtspijnen. De Therapeutische Warmte kan worden gebruikt voor de ontspanning van zenuwen, spieren, pezen, gewrichten en aanhechtingspunten. Het brengt verlichting bij verkramping, spierspasmen, verzuring, spierpijnen, nek en rugpijnen, zelfs bij ontstekingen.

Laat een reactie achter