Geen last meer van chronische blaasontsteking

Ik had al ruim acht jaar last van blaasontstekingen. Ik deed alles wat goed voor de blaas was. Ik slikte vitamine C en cranberrypillen en ik dronk cranberrysap. Ook nam ik homeopathische druppels tegen blaasontsteking, maar niets hielp afdoende. Telkens kwam de ontsteking weer terug. Ik had wel een paar keer per jaar een antibioticakuur nodig. Mijn arts stuurde mij naar het ziekenhuis. Daar bleek dat het met mijn blaas zelf goed was, maar er bleven wel bacteriën in de blaas zitten. Dat werd de laatste jaren alleen maar erger. Ruim een half jaar geleden zei de huisarts dat ik elke dag antibiotica moest slikken. Daar schrok ik van, het voelde gewoon niet goed en het heeft ook niets opgeleverd. Ook kreeg ik bijwerkingen van de antibiotica.

Gelukkig hoorde ik van Marja en Frits over de behandelingen met de e-Lybra. Na zes behandelingen was ik van mijn blaasontstekingen af! Ik ben echt superblij dat het nu al 8 maanden goed gaat!

Laat een reactie achter