Frits en Marja werken met Biologika

“Het is natuurwetenschappelijke informatie over HOE en WAAROM ziektes ontstaan en meer dan 35 jaar geleden ontdekt, door dr. Hamer. Deze revolutionaire ontdekking beschrijft de werking van de 5 biologische natuurwetten, die de logische, intelligente, bewijsbare wetmatigheden over het ontstaan van onze ziekteprocessen, oftewel de veranderingen in ons lichaam ontcijferen.
Het is gebaseerd op de het gegeven dat wat er ook gebeurt met ons op fysiek niveau, op het niveau van het orgaan, is begonnen door een verandering op het niveau van de hersenen die is aangezet door een impact welke heeft zich afgespeeld in onze psyche of hoe wij het noemen: in onze gevoelswereld.

Door een onverwacht, onacceptabel bio-logisch conflict dat moet voldoen aan 5 concrete voorwaarden. De biologische natuurwetten onthullen daarmee voor het eerst in de geschiedenis de zinvolle doelen van onze ziekteprocessen.

Deze natuurwetten zijn vanuit Moeder Natuur ontstaan en niet door de mens bedacht. Ze gelden voor iedereen die op Aarde leeft, mens, dier en plant. Dus ook voor jou. Omdat het om wetmatigheden gaat hoef je er niet in te geloven. Het werkt bij iedereen op dezelfde manier, net zoals zwaartekracht, ook zonder dat jij het weet. Je kunt de werking en de logica van de wetten bij jezelf en bij anderen checken”.Door deze methode heb ik inzicht gekregen in mijn ziekte en de oorzaak erachter. Ik kreeg opdrachten om te gaan schrijvenDoor het schrijven, ben ik tot een mooi inzicht voor mezelf gekomen. Wat dat is?Nou het volgende: ik heb, voor deze challenge, een hele lijst gemaakt over de lessen die ik gehad heb in mijn leven. Daar stonden een flink aantal oa negatieve ervaringen en lessen op. En ik heb niet eens alles ingevuld. Toen ik de lijst nog eens doorlas, besefte ik me dat alles wat ik van mijn ouders en andere mensen die een rol hebben gespeeld in mijn leven, me een geweldig mooi cadeau heb gegeven. Want al die lessen hebben er voor gezorgd dat het geleerde, nu mijn kracht en mijn kennis is, waar ik elke dag gebruik van mag en kan maken. Ze hebben me gemaakt tot de persoon die ik nu ben.

“Dank je wel lieve Marja en Frits voor de handvatten die jullie mij hebben geboden ! Ik ben volledig hersteld van mijn klachten. Dit is het mooiste cadeau in mijn leven”, schreef een 36 jarige client.

Laat een reactie achter