Depressief

Ik kom al enkele jaren in de praktijk van Frits en Marja. Ik heb een hele heftige gebeurtenis meegemaakt in mijn leven en had daardoor angsten en veel verdriet. Ik kreeg antidepressiva van mijn huisarts, wat ik een paar jaar heb gebruikt. Ik werd iedere ochtend wakker en dacht ik: hoe kom ik in de dag door? Ik dacht bij mezelf: ik zou een knopje willen hebben dat alles terug kan zetten zoals het was, een soort reset. 

Kort daarna las ik een artikel in de krant over Become Healthy. De E-Lybra (bioresonantie) kan veel klachten behandelen en reset je lichaam als het waren. Dat sprak mij natuurlijk meteen aan. Ik heb direct de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt. Al na enkele behandelingen voelde ik verbetering en kreeg ik meer rust en de angsten verdwenen. 

Zij luisteren echt naar je. Ook kijken ze naar anderen aspecten om je beter te voelen, zoals het gebruik van supplementen, het advies over gezonde voeding, een goede leefstijl, handvatten om je te helpen in het hier en nu.

Het behandeltraject bij Become Healthy heeft gezorgd dat ik nu van mijn antidepressiva af ben en ik weer lekker in me vel zit. 

Ik blijf met enige regelmaat in de praktijk komen voor een APK’je voor mijn lichaam en geest. En mochten er klachten zijn dan kunnen die meteen aangepakt worden. We hebben maar één lichaam en daar moeten we zuinig op zijn Frits en Marja zijn zeer vakkundig en gedreven en helpen iedereen er graag bij. 

Laat een reactie achter