Kinderen

Uw kind laat gedrag zien dat voor hem en de omgeving lastig of misschien zelfs wel schadelijk kan zijn. Uw kind heeft mogelijk een achterstand in zijn ontwikkeling. Het kan ook zijn dat uw kind iets heeft meegemaakt, waardoor het niet meer lekker in zijn vel zit. Edutherapy heeft een programma ontwikkeld dat gebruik maakt van bioresonantie en in staat is trauma's en ontwikkelingsproblemen te verminderen. Door bioresonantie wordt, zoals Edutherapy heeft ontdekt, de communicatie tussen de linker- en rechter hersenhelft weer gestimuleerd. Uw kind kan na de behandeling misschien wel weer fluitend naar school, speelt vrolijk met zijn vriendjes en vriendinnetjes en mogelijk meekomen op school. 

Misschien herkent u zich in een van de onderstaande beschrijvingen. 

 • Meekomen op school
  Uw kind heeft moeite met lezen, schrijven, spellen, rekenen. Hij presteert onder zijn niveau.
 • Gedragsproblemen 
  Uw kind vertoont gedrag dat overlast veroorzaakt voor hem en/of zijn omgeving. Hij is bijvoorbeeld extreem opstandig, overactief, accepteert geen grenzen, is overgevoelig of raakt gemakkelijk overstuur.
  Ander gedrag kan zijn dat hij nagelbijt, of hij is juist ongevoelig, in zichzelf gekeerd of ontoegankelijk. 
  Het kan ook zijn dat hij extreem onhandig is of moeite heeft om stil te zitten.
 • Moeite met praten, horen, zien, luisteren, herinneren
  Uw kind is niet goed te verstaan, omdat hij onduidelijk articuleert. Hij kan moeilijk dingen uitleggen en komt vaak niet op woorden. Hij spreekt erg langzaam of heeft een achterstand in de taalontwikkeling.
  Het kan zijn dat hij niet goed hoort, de achtergrondgeluiden niet kan filteren van wat op de voorgrond te horen is of erg vermoeid raakt van het luisteren.
  Wellicht kan hij niet goed zien. Hij heeft bijvoorbeeld moeite om te focussen op een punt dichtbij of kan niet goed kopiëren van het schoolbord.
  Bij het geheugen kan spelen dat hij zich slecht herinnert wat hij heeft gehoord, gezien of gedaan. 
  Dit alles levert communicatieproblemen op. 
 • Motorische problemen
  Wij denken hierbij aan slordig schrijven en problemen met knutselen. Wellicht heeft uw kind een slecht evenwichtsgevoel of heeft hij weinig gevoel voor wat links en rechts is. Het kan ook zijn dat hij niet goed weet hoe hij kan spelen met speelgoed en fietsen krijgt hij maar niet geleerd. Of hij heeft problemen met zwemmen, balsporten of teamsporten.
 • De dagelijkse handelingen
  Uw kind loopt vast in dagelijkse handelingen. Hij heeft bijvoorbeeld moeite zijn haar te kammen, zijn gezicht te wassen, zich zelfstandig aan te kleden of zijn veters te strikken.
 • Sociale problemen
  Uw kind kan niet goed opschieten met leeftijdgenootjes, of hij wordt gepest.
 • Moeite met organiseren 
  Misschien kan uw kind slecht organiseren en heeft hij moeite consequenties te overzien eninstructies en opdrachten uit te voeren. Ook kan hij niet goed beslissingen nemen.
 • Lichamelijke klachten
  Uw kind heeft lichamelijke klachten. Denk aan darmproblemen, astma, eczeem, allergieën. Hij heeft continu last van een loopneus of is verkouden, met ontstekingen in de bovenste luchtwegen. Het kan ook zijn dat uw kind nog in bed plast op een leeftijd, waarop dat niet meer gebruikelijk is of slaapproblemen heeft.
 • Overgevoelig
  Uw kind is overgevoelig voor geluid, licht of aanrakingen. Hij verzet zich tegen knuffelen. Hij is erg kieskeurig in wat hij wil eten, wat hij lekker vindt smaken of ruiken.
 • Ontwikkelingsstoornis
  Uw kind heeft een diagnose gekregen van ADHD, ODD, CD, ADD, dyslexie, syndroom van Asperger, PDD-NOS, PTSS, autisme, schizofrenie, depressie.

“Mijn zoon heeft iets meegemaakt, waardoor hij niet meer wilde praten en zijn lichaam niet meer voelde. Na 1 behandeling was hij weer vrolijk, open en praatte honderduit.” Bron: moeder Julian.

Herkent u zich in een van bovenstaande situaties of heeft uw kind klachten die hierop lijken? Dan kan uw kind baat hebben bij behandelingen met de e-Lybra.

De behandeling zelf is pijnloos en kost geen enkele moeite. Uw kind kan ondertussen een boek lezen, een spelletje doen, filmpjes kijken of praten. Alleen elektronische apparatuur die frequenties uitzendt, mag niet gebruikt worden zoals een telefoon.

Lees hier meer over de behandeling.

Twitter


 • BecomeHealthy22:
  RT @puuhroverberg: Alleen bij voldoende aanmeldingen glasvezel in buitengebied Overberg! Aanmelden kan nog tot 10 juli https://t.co/wqf3poZ…
 • BecomeHealthy22:
  RT @4positiviteit: Wees een beetje gek. Wees vol plezier. En wees vooral jezelf. Het leven is te kort om het leven tekort te doen.

Contact

Become Healthy
Marja van den Boogert en Frits Westendorp
Dwarsweg 22a

3959 AJ Overberg
06-547 10 732
info(@)becomehealthy.nl