Bioresonantie

ER IS EEN VERBOD OPGELEGD DOOR DE RECLAME CODE COMMISSIE OM TE SUGGEREREN DAT DE E-LYBRA EEN BEPAALD RESULTAAT GENEREERD. ZIJ ZIJN VAN MENING DAT BIORESONANTIE NIET WERKT EN GEEN KLACHTEN KAN VERHELPEN. DAT IS DE REDEN DAT ONZE WEBSITE IS AANGEPAST DOOR SANCTIES VAN HOGER HAND. WIJ HEBBEN ECHTER ZELF DE WONDERBAARLIJKE WERKING VAN DE E-LYBRA ERVAREN EN VEEL VAN ONZE CLIENTEN ZIJN (WEER) MEDICIJN- EN KLACHTENVRIJ (zie de ervaringen).


Wat is bioresonantie precies?

Resonantie betekent meetrillen als reactie op een bepaalde trilling. Wanneer een stemvork aangeslagen wordt en de tweede stemvork wordt er tegenover gehouden met dezelfde toonhoogte (frequentie), gaat deze stemvork meetrillen. 

Energietrillingen van anderen kunnen door jou worden opgevangen. Zo kan je verdrietig worden als je meeleeft met een vriendin die verdrietig is. Dit noemen we resonantie: de energietrilling die ontstaat bij de ander laat in jouw energieveld dezelfde trilling ontstaan.

Ieder mens heeft een bio-veld om zich heen, dat alle informatie bevat over ons geestelijk en lichamelijk welzijn. De trillingen van het lichaam zijn meetbaar, net als alle trillingen. De basis van bioresonantie therapie berust op de nieuwste ontwikkelingen in de biofysica. Onderzoek heeft de laatste jaren geleid tot bijzondere en onverwachte technologische ontwikkeling. De e-Lybra technologie maakt gebruik van deze nieuwe technologie. Het lichaam resoneert op de trillingen, net als een stemvork. Zijn we gezond dan worden andere trillingen gemeten dan wanneer we ongezond zijn. De e-Lybra gebruikt deze informatie en principes al jarem met succes. Hierdoor kunnen de werkelijke en vaak verborgen oorzaken van klachten ontdekt worden. Bijgaand filmpje laat zien wat andere hierover zeggen.

Daarbij kan het voorkomen dat de werkelijke oorzaak van een klacht op een andere plek in het lichaam zit dan waar de cliënt aanvankelijk pijn heeft. De e-Lybra zoekt naar de oorzaak van de klacht of ziekte.

De volgende stap is dat ons lichaam deze nieuwe frequenties vasthoudt. We gaan ons beter voelen en de pijn verdwijnt. Het zelfherstellend vermogen van ons lichaam wordt geactiveerd en zo zet het lichaam zichzelf aan tot genezing, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied.

Veel verschillende disciplines hebben belangstelling voor onze totaal aanpak van een nieuwe levensstijl, zoals We werken huisartsen, fysiotherapeuten, homeopathische artsen, een revalidatiekliniek, een kinderpsycholoog, een kindercoach en natuurgeneeskundige therapeuten.

Lees hier meer over de klachten

“Ik had al acht jaar last van blaasontstekingen. Niets hielp. De dokter zei zelfs dat ik beter elke dag antibiotica kon gaan slikken. Gelukkig hoorde ik van de e-Lybra. Na 6 behandelingen was ik van mijn blaasontstekingen af!” Bron: vrouw 53 jaar.

“Mijn zoon Julian heeft het syndroom van Asperger en was altijd erg gespannen en in zichzelf gekeerd. Na een paar behandelingen met de e-Lybra merkte ik dat hij zachter en toegankelijker was geworden.” Bron: moeder Julian.

Lees hier meer over de behandeling.

Twitter


  • BecomeHealthy22:
    RT @puuhroverberg: Alleen bij voldoende aanmeldingen glasvezel in buitengebied Overberg! Aanmelden kan nog tot 10 juli https://t.co/wqf3poZ…
  • BecomeHealthy22:
    RT @4positiviteit: Wees een beetje gek. Wees vol plezier. En wees vooral jezelf. Het leven is te kort om het leven tekort te doen.

Contact

Become Healthy
Marja van den Boogert en Frits Westendorp
Dwarsweg 22a

3959 AJ Overberg
06-547 10 732
info(@)becomehealthy.nl